top of page
Search

50-jaar Jubileumfeest 25 mei *Laatste praktische informatie*

Beste buurtbewoners, lieve buren!

Het is bijna zover, aanstaande zaterdag is ons grote buurtfeest.

Jullie zijn welkom in het Groenoord hofje 364/434 vanaf 9.30 uur!


Laatste voorbereidingen staan in de planning, we kunnen niet wachten om voor en met jullie een hele leuke dag te verzorgen. Hierbij nog handige praktische details en nogmaals een oproep om mee te helpen waar mogelijk. Even alles op een rijtje:


GEDICHTWEDSTRIJD

We hebben al leuke inzendingen ontvangen, maar het kan altijd meer! Om onze dierbare wijk te eren vragen we aan jullie om een gedichtje te verzinnen.


*** Verzin 5 regels over Groenoord! ***


Mag grappig of poëtisch, stoer of nostalgisch. Alles is welkom! De leukste inzending(en) krijgt een leuk prijsje, wordt voorgedragen op 25 mei en krijgt een mooi plekje op onze website. Je inzending kan versturen via de knop hieronder of per email naar vragen@bv-groenoord.nl.


UITLENEN

Om niet alles te moeten huren en zo een beetje op te letten met de uitgaven willen we jullie vragen of we eea mogen lenen van jullie. Bekijk via de link hieronder wat we nog nodig hebben en geef aan wat we van jou mogen lenen op de dag zelf.


CREATIVE BIJDRAGE

We zijn op zoek naar mensen met een leuk verhaal of een anekdote over Groenoord, van toen en nu! Je mag de inzending mailen naar ons naar ons en dan lezen wij het voor op de dag. Of je mag het ook zelf voordragen tussen 13.30-14.30.


Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die tijdens de borrel iets voor ons willen spelen, zingen of voordragen. Geef via de link aan hoe jij zou willen bijdragen... of stuur ons een email.


VRIJWILLIGERS

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons met allerlei taken willen helpen. De meeste werkzaamheden duren max 1 uur. Bekijk via de link de werkzaamheden en karwijtjes. Wil je wel meehelpen en heb je geen voorkeur? Vul dan alleen je naam en telefoonnummer in en dan gaan we samen bespreken waar je het haardst nodig bent.



 

BORREL “BRING YOUR OWN DRINKS”


Vanaf 16.00 uur gaan we gezellig borrelen! Hier hebben we “Bring your Own” concept voor bedacht ‘American style’. Dat betekent dat je eigen drankjes moet meebrengen, aangezien we geen alcohol mogen aanbieden als organisatie. Dus breng een flesje/pak wijn mee, 6-pack bierblikjes of wat je ook lekker vindt zodat we samen gezellig van kunnen genieten (liefst zo min mogelijk glaswerk). Voor chips, zoutjes & borrelnootjes wordt gezorgd! 


 

CATERING & VERMAAK

Zoals eerder aangegeven, hebben we voor jullie een aantal foodtrucks staan om te voorzien in koffie/thee, tussendoortjes, lunch en avondeten.


We beginnen de ochtend (de opening met inloop tussen 9.30-10.00) met gratis koffie/thee en taart voor iedereen!


Leden van de bewonersvereniging kunnen GRATIS muntjes ophalen waarmee ze bij kosteloos eten of drinken kunnen halen. Zijn je muntjes op? Dan kan je altijd extra muntjes bijkopen. Niet-leden kunnen altijd muntjes kopen waarmee ze eten en drinken kunnen halen. Zie het overzicht voor meer uitleg en afspraken.





We kijken enorm uit naar een hele mooie dag! We hebben met veel liefde gewerkt aan een dagvullend programma, voor jong en oud. Spellen, workshops, een gedichtenwedstrijd, anekdotes van 50 jaar Groenoord, muziek, maar ook gezellig samen eten en drinken: met onze buren, familie en vrienden gezellig samenzijn. 


Tot zaterdag 25 mei!



Comments


bottom of page